Pagina documente » Recente » Asigurarea calitatii serviciilor la firma RER-ecologic galati.doc

Despre lucrare

lucrare-licenta-asigurarea-calitatii-serviciilor-la-firma-rer-ecologic-galati.doc
Aceasta lucrare poate fi descarcata doar daca ai statut PREMIUM si are scop consultativ. Pentru a descarca aceasta lucrare trebuie sa fii utilizator inregistrat.
lucrare-licenta-asigurarea-calitatii-serviciilor-la-firma-rer-ecologic-galati.doc


Cuprins

?CAPITOLUL 2. PREZENTAREA GENERALA A FIRMEI R.E.R. ECOLOGIC SERVICE S.R.L. GALATI

2.1.Istoricul firmei

Infiintata in anul 1994, R.e.r. Ecologic Service S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate la cele mai bune preturi.

RER ECOLOGIC SERVICE GALATI face parte din grupul de firme RER ROMĀNIA , care presteaza servicii de salubrizare in cele mai importante orase ale tarii: Bucuresti, Timisoara, Buzau, Oradea, Galati, Galati, Tulcea, Deva.

Cu un efectiv de 150 angajati, R.e.r. Ecologic Service S.R.L. efectueaza: servicii de curatenie - salubrizare stradala. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania.

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

Īn timp, organizatia noastra a devenit cea mai reprezentativa societate comerciala ce desfasoara servicii de salubrizare in municipiul Galati, in portofoliul sau de clienti numarandu-se firme de prestigiu din Galati si institutii ale statului. Īn prezent, compania noastra, avand 185 de angajati, un parc auto de peste 25 de utilaje si un capital social de 309270 lei, isi desfasoara activitatea in baza contractului de prestari servicii publice de salubrizare incheiat cu Serviciul Public Ecosal la 01.01.2011.

Servicii pentru companii

Societatea noastra se bucura de increderea a peste 500 de agenti economici, spatii de retail, hoteluri, banci, institutii publice, care beneficiaza in prezent, pe baza de contract, de serviciile de salubrizare oferite de S.C. RER ECOLOGIC SERVICE GALATI S.R.L. Gama completa de servicii cuprinde urmatoarele:

? Colectare, transport si depozitare deseuri menajere si industrial usoare;

? Colectare, transport si depozitare deseuri reciclabile (hartie, carton, plastic, folie, PET-uri);

? Stropit mecanic cai de acces si parcari;

? Periat mecanic cai de acces si parcari;

? Operatii manuale de salubrizare (maturat, stropit, incarcat manual);

? Operatii manuale de intretinere suprafete salubrizate (golit cosuri, adunat hartii);

? Servicii de deszapezire (degajarea zapezii pe caile de acces si parcari, incarcarea si transportul zapezii, combaterea poleiului cu material antiderapant;

? Cumparare europubele 120 l si 240 l;

? Īnchiriere eurocontainere de capacitate 1,1 mc;

? Īnchiriere containere 20 mc.

Servicii pentru Administratia Publica si pentru cetateni

Organizatia noastra asigura salubrizarea stradala a ¼ din suprafata municipiului Galati si se bucura de increderea a peste 75.000 de locuitori.

Printre serviciile publice pe care le oferim se numara:

? Precolectare, colectare, transport si depozitare deseuri menajere de la populatie;

? Maturat si stropit cai publice;

? Maturare manuala si mecanica a carosabilului si trotuarelor;

? Amplasarea si golirea containerelor

? Īndepartarea surplusului de pamant de la rigola;

EXTRAS DIN DOCUMENT