Pagina documente » Recente » Managementul Strategic al Resurselor Umane - Rompetrol.doc

Despre lucrare

lucrare-licenta-managementul-strategic-al-resurselor-umane-rompetrol.doc
Aceasta lucrare poate fi descarcata doar daca ai statut PREMIUM si are scop consultativ. Pentru a descarca aceasta lucrare trebuie sa fii utilizator inregistrat.
lucrare-licenta-managementul-strategic-al-resurselor-umane-rompetrol.doc


Cuprins

?

CUPRINS

1. Prezentarea firmei . 2

2. Misiunea, viziunea si obiectivele firmei ........ 3

3. Organigrama firmei ......... 5

4. Politici de resurse umane 6

5. Planificarea strategica a resurselor umane..... 7

6. Asigurarea strategica cu personal strategii de recrutare si selectie ........ 9

7. Strategii de dezvoltare a resurselor umane ..12

8. Sistemul de perfectionare ca sistem strategic de control ..........17

9. Strategii de mentinere a resurselor umane ...19

10. Concluzii, limite si propuneri .......21

Bibliografie

1. Prezentarea firmei

Rompetrol Group N.V. este o companie petroliera multinationala cu sediul central in Olanda si care are principalele operatiuni in Franta, Romania, Spania si Sud-Estul Europei. Grupul activeaza in principal in rafinare si marketing, cu implicare in proiecte complementare din explorare si productie si alte servicii petroliere. Avand peste 8.000 de angajati, se estimeaza in acest an o cifra de afaceri de 5 miliarde USD.

Grupul Rompetrol NV. este o companie petroliera multinationala, cu sediul in Amsterdam, Olanda, desfasurandu-si activitatea in 13 tari si cu majoritatea activelor si operatiunilor in Franta, Romania, Spania si Sud-Estul Europei.

Grupul Rompetrol este implicat in activitati de rafinare, marketing si trading, dar si in operatiuni aditionale - explorare si productie, servicii petroliere, EPCM, transport.

Grupul intentioneaza sa devina unul dintre cele mai importante companii integrate petroliere din Europa si sa obtina o pozitie consolidata in bazinul Marii Negre si al Marii Mediterane.

Rompetrol este o companie puternica, un partener de succes, implicata in activitati de responsabilitate sociala.

Prin cele 40 de firme care alcatuiesc Grupul, Rompetrol activeaza in principal in rafinare si marketing, cu implicare in proiecte complementare din explorare si productie, distributie, servicii industriale, mentenanta, management al proiectelor, logistica, servicii de ecologie industrial si alte servicii conexe, in Franta, Romania, Spania si Sud-Estul Europei. De asemenea, suntem prezenti pe piata transportului aerian dar si pe cea a serviciilor de turism, sau a celor de siguranta si protectie.

Alinierea riguroasa la standardele europene de calitate a tehnologiei, produselor si serviciilor au dus la impunerea si succesul companiei pe pietele locale si regionale.

Ca un adevarat cetatean corporatist al lumii, Rompetrol a elaborat si aplicat o strategie complexa de implicare in evolutia vietii comunitatii careia ii apartine, in protejarea mediului si sprijinirea educatiei si culturii din Romania.

EXTRAS DIN DOCUMENT