Pagina documente » Recente » STUDIU DE CAZ PE PIATA LOCALA DIN URZICENI.doc

Despre lucrare

lucrare-licenta-studiu-de-caz-pe-piata-locala-din-urziceni.doc
Aceasta lucrare poate fi descarcata doar daca ai statut PREMIUM si are scop consultativ. Pentru a descarca aceasta lucrare trebuie sa fii utilizator inregistrat.
lucrare-licenta-studiu-de-caz-pe-piata-locala-din-urziceni.doc


Cuprins

?STUDIU DE CAZ PE PIATA LOCALA DIN URZICENI

Analiza informatiilor reprezinta un proces complex si sistematic de aplicarea tehnicilor statistico-matematice in scopul extragerii din baza de date constituita a tuturor datelor necesare procesului decizional.

În cercetarea selectiva pe care am realizat-o in piata agroalimentara “1 Decembrie”, la nivelul unui esantion incluzand 107 persoane , am urmarit evaluarea comportamentului de cumparare al consumatorilor la legume si fructe in vederea modernizarii sectorului destinat legumelor si fructelor.

În acest subcapitol , voi face analiza informatiilor obtinute cu ajutorul chestionarului .

La prima intrebare: “În mod obisnuit cumparati legume si fructe din piata agroalimentara »1 Decembrie « ? “ ,datele pot fi centralizate in urmatorul tabel : Tabel 4.1

VARIANTA DE R?SPUNS

NUM?R PERSOANE

PONDERE DIN TOTAL R?SPUNSURI (%)

DA

103

96,26

NU

4

3,73

TOTAL

107

100

Din tabelul prezentat anterior se poate constata ca din totalitatea de 107 persoane a esantionului un numar de 103 persoane (96,26 %) au raspuns afirmativ , iar restul de 4 persoane (3,73%) au raspuns negativ.

Reprezentarea grafica a obisnuintei de cumparare este urmatoarea :

Figura 4.1

EXTRAS DIN DOCUMENT