Tutorial pentru plata prin PAYPAL

Pasul 1:
Accesezi adresa de email mentionata in comanda. In Inbox sau in Spam vei gasi un e-mail cu titlu: "You've got a money request" de la "service@intl.paypal.com".

Email paypal


Accesezi emailul primit si dai click pe butonul PAY NOW. Vei fi redirectionat catre o pagina securizata PAYPAL de confirmare a comenzi si alegi "Continue".

Comada PAYAPAL


Pasul 2:
1. Daca ai cont PAYPAL alegi optiunea "Log in to Pay".
2. Daca nu ai cont PAYPAL alegi optiunea " Pay with my credit or debit card".

Optiuni PAYAPAL


Pasul 3:
Alegi optiunea dorita. Daca nu ai cont alege optiunea a 2-a si se va deschide un formular unde vei introduce datele de pe card. Formularul este securizat iar datele tale sunt in siguranta.

Plata fara cont PAYAPAL


Pasul 4:
Dai click pe butonul "Review and Continue" si plata este aproape efectuata.

Sectiunea "Biblioteca"

In sectiunea "Biblioteca" sunt introduse o serie de materiale utile pentru documentarea si intocmirea sarcinilor dvs. Biblioteca cuprinde lucrari de licenta, diploma, disertatie, proiecte, referate, cursuri din domenii multiple precum: medicina, farmacie, drept, psihologie, management, marketing, economie, sociologie, sport, biologie, chimie, matematica, informatica, comunicare si relatii publice, istorie, geografie, jurnalism, resurse umane, etc.

Pentru descarcarea materialelor trebuie sa va faceti un cont (sectiunea Login) si sa accesati fereastra "Descarca".
Pentru a descoperi mai usor documentul cautat folositi si sectiunea "Cautare".

10 pasi simpli pentru elaborarea si redactarea unei lucrari de licenta/disertatie

In cele ce urmeaza voi enumera 10 pasi simpli pentru elaborarea si redactarea unei lucrari de licenta/disertatie. Acestia sunt:
1. Alegerea subiectului lucrarii
2. Etapa de informare-documentare
3. Conceperea lucrarii
4. Alegerea/reformularea titlului
5. Structura/planul lucrarii
6. Tehnoredactarea lucrarii
7. Partea aplicativa/Studiu de caz
8. Tiparirea/Printarea lucrarii
9. Predarea lucrarii pentru verificare
10. Verificari finale. Referatul profesorului coordinator

Surse de informare-documentare in mediu online

A. INFORMARE
1. Motoare de cautare (google.ro)
2. Cataloage online (bibnat.ro)

B. DOCUMENTARE
1. Bazele de date stiintifice (ScienceDirect, ProQuest, SpringerLink, etc)
2. Site-uri de data-sharing (scribd, docshare)
3. Reviste electronice
4. Portalurile facultatilor
5. Site-uri specilizate de lucrari si teze de doctorat

Sfaturi pentru alegerea titlului lucrarii de licenta/disertatie

Lucrarea de licenţă reprezinta etapa finala a studiilor din timpul facultăţii, aşa cum lucrarea de disertaţie reprezinta etapa finala a anilor de studii postuniversitare, de tip master. O astfel de lucrare reprezinta un proiect de cerecetare aflat in stransa legatura cu domeniile de studiu. Desi pot scrie despre aproape orice, majoritatea studentilor aleg destul de greu titlul unei lucrari de licenta/disertatie. In continuare, voi prezenta cateva sfaturi si tehnici care va vor ajuta sa alegeti titlul/subiectul lucrarii care va intereseaza cel mai mult.

Alege-ţi un domeniu/subiect care îţi place şi te reprezintă!
Chiar dacă toate temele trebuie să aibă legătură cu profilul facultății, încearcă să îmbini ceea ce înveți la facultate cu ceea ce îți place ție. Gândește-te la pasiunile tale și cum ar putea acestea să meargă mână în mână cu teoria predată la cursuri.

Gandeste-te la anumite cuvinte cheie
Titlul unei lucrari de licenta/disertatie trebuie să includa anumite cuvinte cheie, pentru că, pe baza acestora, titlul să poată fi corect prelucrat în diverse baze de date.

Respecta anumiti pasi pentru a genera un titlu correct
Titlul trebuie astfel ales încât să informeze cât mai exact și mai complet conținutul lucrării respective. Pentru a alege un titlul corect si cuprinzator trebuie sa parcurgi un ciclu decizional exemplificat in figura urmatoare.

titlul lucrare de licenta

Aici gasesti o lista de titluri care sa te inspire: Link

Lucrari de licenta/disertatie la comanda

Daca aveti nevoie de ajutor pentru redactarea unei lucrari la comanda conform cerintelor dvs, puteti apela cu incredere la servicile noastre.
Toate lucrarile noastre sunt scrise de redactori cu experienta si de la zero in functie de cerintele dvs. Materialele noastre nu sunt niciodata refolosite, tocmai pentru a ne asigura de autenticitatea lucrarii tale. De asemenea, operam cu programe ANTIPLAGIAT care descopera orice insiruire de 5 cuvinte care mai exista in orice alte texte de pe internet. Astfel, ne putem asigura ca toate lucrarile noastre sunt autentice. Oferim cel mai bun raport calitate-pret şi garanţia calităţii. Lucrarea va fi livrata esalonat pe capitole, prima plata realizandu-se dupa previzualizarea primului capitol.
Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Ghid metodologic pentru elaborare a unei lucrari de licenta sau disertatie

Ghid de elaborare lucrare de licenta In cele ce urmeaza va vom pune la dispozitie o serie de ghiduri metodologice utile în proiectarea, elaborarea, tehnoredactarea şi prezentarea lucrărilor de licenţă şi a disertaţiilor de masterat. Fiecare facultate pune la dispozitia studentilor astfel de ghiduri care orienteaza studentul in ceea ce priveste stabilirea scopului si obiectivele unei lucrari de licenta sau disertatie, structura lucrarii de licenta/diseratie, normele sau regulile de tehnoredactare si prezentare a lucrarii, modalitati de evaluare si alte aspecte specifice domeniului.
1. Ghid de elaborare lucrare de licenta, specializarea Drept (UNIBUC) -AICI
2. Ghid de elaborare lucrare de licenta sau disertatie, specializarea Psihologie si stiinte ale educatiei -AICI
3. Ghid de elaborare lucrare de licenta sau disertatie, specializarea  Stiinte economice si gestiunea afacerilor -AICI
4. Ghid de elaborare lucrare de licenta sau disertatie, specializarea Contabilitate si informatica de gestiune -AICI
5. Ghid de elaborare lucrare de licenta, specializarea Medicina - AICI