Pagina documente » Recente » Analiza indicatorilor economico-financiari privind cheltuielile, veniturile si rezultatele la S.C.

Despre lucrare

acces premium
Aceasta lucrare poate fi descarcata doar daca ai statut PREMIUM si are scop consultativ. Pentru a descarca aceasta lucrare trebuie sa fii utilizator inregistrat.


Cuprins

EXTRAS DIN DOCUMENT

?INTRODUCERE

1. Scopul si obiectivele lucrarii

Problematica abordata in cadrul lucrarii surprinde aspecte ce privesc contabilitatea financiara a veniturilor, cheltuielilor si rezultetelor in cadrul societatii Chitulescu Prod SRL, precum si aspectele de natura teoretica, metodologica si aplicativa, inclusiv abordarea fiscala a acestora.

Lucrarea incepe cu o scurta prezentare a societatii Chitulescu Prod S.R.L. din punct de vedere al obiectului de activitate, al rezultatelor obtinute, resurse umane, furnizori, concurenta, dupa care este structurata in trei capitole:

- fundamente teoretice privind cheltuielile, veniturile, rezultatele;

- organizarea contabilitatii cheltuielilor, veniturilor si rezultatelor la S.C. Chitulescu Prod S.R.L.;

- analiza indicatorilor economico-financiari privind cheltuielile, veniturile si rezultate.

Deoarece analiza globala a cheltuielilor permite cunoasterea produselor, activitatilor care contribuie la ameliorarea sau degradarea rezultatelor intreprinderii, analiza indicatorilor economico–financiari privind cheltuielile, veniturile si rezultatele este structurata astfel:

- necesitatea analizei indicatorilor economico – financiari;

- analiza pe baza contului de profit si pierdere intocmit la sfarsitul anului 2002;

- analiza pe baza bilantului contabil intocmit la sfarsitul anului 2002;

- calculul ratelor de rentabiliate.

Lucrarea se incheie cu o serie de concluzii referitoare la activitatea societatii.

2. Scurta prezentare a S.C. Chitulescu Prod S.R.L.

Societatea comerciala Chitulescu Prod S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este inmatriculata in Registrul Comertului incepand cu data de 06.05.1994.

Societatea are sediul in Targoviste, Bulevardul Eroilor nr.22 si a dispus la infiintare de un capital social subscris si varsat de 100.000 lei.